ΣΟΚ! Τρία δις νεκροί εξ αιτίας του Μουντιάλ στη Βραζιλία!

ΣΟΚ! Τρία δις νεκροί εξ αιτίας του Μουντιάλ στη Βραζιλία!

Επιτέλους! Μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια (παρά ένα μήνα, άρα όχι και τόσο "ολόκληρα’’) έχουμε και πάλι Μουντιάλ! Τουρίιιιιιι (ήχος από εκτόξευση κομφετί)! Μόνο με την αναμονή μέχρι την επόμενη σεζόν του Game of Thrones μπορεί να συγκριθεί το τετραετές αυτό μαρτύριο που πάλι καλά που χώνουμε και κανά Euro στη μέση και ξεχαρμανιάζουμε.

By the way, αν είσαι αναγνώστης που πράγματι βλέπει Game of Thrones, αλλά περιμένεις ως το τέλος της σεζόν για να τα δείς μαζεμένα... ο Τζόφρυ κι  ο Ομπερύν Μαρτέλ πεθαίνουν. Χαρ, χαρ, χαρ!

Στο θέμα μας όμως. Που δεν είναι άλλο από την πιο σημαντική καταστροφή που συνέβη στην ήπειρο της  Αμερικής μετά τη πτώση μετεωρίτη που εξαφάνισε τους δεινοσαύρους. Μιλάμε φυσικά για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, γνωστό και ως "Μουντιάλ".

Ένα πρόχειρο σερφάρισμα στο ίντερνετ κάνει και τον πιο αναίσθητο να ανατριχιάσει και τον πιο σκληρό να λυγίσει. Ένας, μέχρι πρότινος, Παράδεισος επί της Γης, όπως ήταν η Βραζιλία πριν τα δαιμονικά κοράκια της FIFA την καταδικάσουν με τη διοργάνωση του Μουντιάλ, έχει μετατραπεί σε καμμένη γη.

Ναρκωτικά, πορνεία, παιδοφιλία παντού. Ενώ οι νεκροί, σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς που ποτέ δεν έκανα, αγγίζουν τον ιλιγγιώδη αριθμό των τριών δις! Πραγματικά καταστροφικό, αν αναλογιστούμε οτι η Βραζιλία έχει ενα πληθυσμό μόλις 200 εκατομμυρίων.

Προχτές διάβαζα κάπου ότι, για να κορέσουν οι ποδοσφαιρόφιλοι τις ανώμαλες ορέξεις τους, παιδιά θα εκπορνεύονται για μόλις 1,5$. Κάτι που προφανώς είναι αποτέλεσμα της μισάνθρωπης αυτής διοργάνωσης, αφού πιθανότατα χωρίς Μουντιάλ τα παιδιά αυτά θα ακολουθούσαν έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο. Όπως π.χ. να εκπορνεύονται για 1$ με μη ποδοσφαιρόφιλους τουρίστες.

Κι όλο αυτό το πανηγυράκι που γίνεται για να χαρείς εσύ και μονάχα εσύ άκαρδε θεατή, που θα απολαμβάνεις τα πιτσομπυρόνια σου αραχτός στον καναπέ χαζεύοντας τις τρίπλες του Ντρογκμπά, αδιαφορώντας για το γεγονός οτι ο κόσμος ζεί μέσα στη φτώχια στη Βραζιλία, ότι παιδάκια πεθαίνουν στην Αφρική και ότι η Καρέτα Καρέτα κινδυνεύει με αφανισμό. Μπράβο σου.

Να δίνεις τα εύσημα σε μια διοργάνωση που διέλυσε οικονομικά και εξαθλίωσε τις χώρες που την ανέλαβαν τα τελευταία 20 χρόνια όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Ν. Κορέα και η Ιαπωνία.

Όλο αυτό ξεκίνησε βέβαια όταν η σατανική FIFA αποφάσισε να αλλάξει το μέχρι πρότινος σύστημά της, να δίνει κάθε 8 χρόνια μία διοργάνωση στην Ευρώπη και μία σε μια χώρα στον υπόλοιπο πλανήτη, σε ένα νέο σύστημα όπου μια διαφορετική Ήπειρος θα έχει τη χάρα να φιλοξενεί καθε 4 χρόνια τη διοργάνωση.

Χαρά είπα;

Την απέραντη θλίψη ήθελα να πω, από τα δεινά που διαβάσαμε νωρίτερα. Κι όλα αυτά φυσικά ξέρετε ποιοί τα προκαλούν έτσι; Ποιός ειναι αυτός ο οποίος τόσο αδίστακτα καθοδηγεί τις μάζες με μόνο στόχο το χρήμα ανεξάρτητα απο το αίμα που θα προκαλεσει.

Ξέρετε; Φυσικά και ξέρετε! Αλλά θα το αποκαλύψω κι εγώ γιατί δεν αρέσκομαι στο να μιλώ με μισόλογα και υπονοούμενα!

Όλο αυτό είναι ένα καλοστημένο σχέδιο των:

(αν είσαι αριστερός διάβασε εδώ)

Καπιταλιστών! Των εργολάβων και των πολυεθνικών που μόνο στόχο έχουν το κέρδος, ανεξάρτητα από το πόσες ανθρώπινες ζωές θα στοιχίσει. Η ιμπεριαληστρική τους πολιτική έφτασε τώρα να χτυπήσει και τον συμπαθή λαό των Βραζιλιάνων, με μόνο στόχο το κέρδος! Ας πούμε επιτέλους τα πράγματα με τ’ όνομά τους.

(αν είσαι δεξιός διάβασε εδώ)

Εβραίων! Οι Εβραιομασώνοι τα κανονίζουν αυτά για να αποδυναμώσουν μια χώρα που έχει οικονομική συμμαχία με τους αδελφούς-απελευθερωτές Ρώσους και να ελέγξουν τον λαό της. Δεν είναι τυχαίο οτι ο Πάτερ Μπαλαδορίσιος τα 'χε προβλέψει αυτά, 785.000 χρόνια νωρίτερα. Ας πούμε επιτέλους τα πράγματα με τ’ όνομά τους.

Έτσι. Έπρεπε να βρεθεί κάποιος επιτέλους να τους ξεβρακώσει. Και μάλιστα χρησιμοποιώντας ένα καπισταλιστικό μέσο (Η/Υ), το οποίο ελέγχεται από τους Εβραιομασώνους (και Ιλλουμινάτι, ξέχασα τους Ιλλουμινάτι)!

Γιατί αυτός είμαι. Ραντεβού λοιπόν από αύριο δυναμικά όλοι μαζί... στις μπυραρίες να δούμε το Βραζιλία-Κροατία, δε χάνονται τέτοια ματς τώρα, μη λέμε μαλακίες.